lennaert-stuijVoor veel bedrijven en organisaties zijn de digitale communicatiekanalen de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Intraneten, Websites, Mobile apps; diverse internet channels om met consumenten en klanten te communiceren en interacteren. Mijn naam is Lennaert Stuij en ik help bij het ontwikkelen van digitale kanalen. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in diverse sectoren, altijd met focus op het online kanaal.

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd in Maastricht, maar het vak echt geleerd bij Vodafone. Aansluitend heb ik voor diverse internet bureau’s gewerkt, waaronder Mirabeau en Agency.com.

Ik adviseer bij de te kiezen digitale strategie, ontwerp de optimale user experience en verzorg vaak het programma of project management bij design en development trajecten.

Typische projecten waar ik een bijdrage heb geleverd (en heel trots op ben)

  • Herontwerp van de digitale etalage en klantenservice secties van Aegon.nl
  • Rebranding KLM.com; doorvoer van een nieuwe brand-identity op alle web apps van KLM. • Digitale Strategie en development roadmap van Moneyou.nl.
  • Strategie, Concept, Design en interactie van Mediaklapper.nl.

Ik ben sinds januari 2013 onderdeel van Interimic; een groep professionals die veel kennis en ervaring bundelt en combineert met het delen van netwerk en interessante sparring sessies. Voor mij een goede manier om mezelf te ontwikkelen, maar ook deze kennis en ervaring in te zetten in de verdere professionalisering van het online kanaal van de bedrijven en organisatie waarvoor ik werk.