Je zou nooit meer anders willen dan zelfstandig ondernemer zijn. Maar toch mis je af en toe collega’s, inspirerende sessies, kritische blikken en het sociale praatje bij de koffiemachine. Dan is InterimIC misschien iets voor jou.

Je zou InterimIC een netwerkorganisatie kunnen noemen. Een bedrijf dat zich toelegt op nieuwe media en internet. Alle 11 partners zijn zelfstandig ondernemer maar met zijn allen zijn we InterimIC.  Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen omzet en we hebben geen hiërarchische structuren. Bij InterimIC werken we samen vanuit de inhoud, met leuke gemotiveerde mensen die je kan vertrouwen. Passend bij de normen en waarden en ieder met zijn eigen kennis en competenties.

Bij InterimIC vind je dus inspiratie, kan je gebruik maken van elkaars netwerk, ontmoet je mensen, doe je kennis op en benader je de markt gezamenlijk. We hebben geen kantoor maar komen wel elke maand bij elkaar. De ene keer hebben we een diner en een bedrijfsbezoek. Bij een bedrijfsbezoek wisselen we van gedachten over een stelling of vraagstuk. De andere keer hebben we een ‘Brains & Bites’. We dineren dan in een restaurant en we discussiëren dan tijdens het eten over een actueel onderwerp met als doel kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. Hier nodigen we regelmatig gastsprekers en externe gasten voor uit. De onderwerpen zijn meestal op het gebied van nieuwe media, internet, technologie, innovatie, projectmanagement, internetmarketing of verandermanagement.

Daarnaast gaan we ieder jaar gezamenlijk skiën (de Strateski), organiseren we een familiedag, bieden we een VIP-event aan onze zakelijke relaties aan tijdens Emerce eDay en sluiten het jaar af met een kerstdiner op een altijd spannende locatie.

Kennismaken?

We zijn altijd op zoek naar versterking door nieuwe partners. We zoeken zelfstandige ondernemers met 5+ jaar werkervaring, een eigen netwerk en een uitgesproken mening. Mocht je interesse hebben, dan regelen we graag een kennismaking.

Om jouw entree bij InterimIC daarna makkelijk te maken, bieden we een formele kennismakingsperiode van 6 maanden aan. De kosten hiervan bedragen in 2013 300 Euro bruto per maand. Je kan dan deelnemen aan alle activiteiten en gebruik maken van ons netwerk zonder verplichtingen achteraf. Na 6 maanden bieden we je de mogelijkheid partner te worden. Je koopt dan eenmalig een InterimIC aandeel van 1500 Euro (welke je bij eventueel verlaten van InterimIC weer volledig terugkrijgt) en hebt dan alle rechten en plichten van een InterimIC-er.

Meer weten?

Als je meer wil weten over InterimIC en wat jij er aan zou kunnen hebben, kan je contact opnemen met Mark de Bruin, directie InterimIC, telefoonnummer 06 – 46314421