lieke-kampLieke Kamp is per 9 juli j.l. toegetreden als partner bij InterimIC na een korte kennismakingsperiode. Een aantal vragen aan haar:

Wie is Lieke en wat is je achtergrond?

Na mijn studie economie bij ik bij HEMA de IT ingerold. In eerste instantie heb ik meegewerkt aan een SAP BW implementatie, waarna ik de overstap heb gemaakt naar online projecten. Dit beviel zo goed dat ik bij internetbureau Tam Tam ben gaan werken. Daar heb ik veel projecten gedaan met veel verschillende klanten. Hierna heb ik nog een jaar bij Nuon gewerkt aan het redesign van het Mijn Nuon platform. Daarna heb ik besloten voor mezelf te starten.

Wat kan je goed en is je expertise?

Ik vind het mooi als een project een flinke uitdaging heeft in functionaliteit of techniek. Mijn ervaring hierin ligt in veel intranet trajecten en klantomgevingen. Daarnaast werk ik de laatste jaren veelal volgens de Agile Scrum methodiek. Het werkt niet voor elke organisatie en elk project, maar ik ben er wel van overtuigd dat het de opgeleverde waarde van een project kan verhogen.

Wat was je mooiste project tot nu toe?

Het mooiste project was het realiseren van een intranet op basis van SharePoint voor een partij die zelf ook projecten realiseert op SharePoint. Een enorm kritische klant dus, zowel op projectaanpak als op het eindproduct. Het heeft wat moeite gekost, maar we hebben een mooi eindresultaat neergezet. En de klant was tevreden. Daar ben ik best trots op.

Waarom ben je lid geworden van  InterimIC?

In InterimIC vind ik collega’s waarmee ik kan sparren als ik ergens tegenaan loop en aan wie ik advies kan vragen. Bovendien raak ik geïnspireerd door alle projecten en initiatieven waar iedereen mee bezig is. En, ook niet onbelangrijk, het is gewoon gezellige club mensen om hapje mee te eten!