Voor de inhuldiging van de nieuwe Koning wilde het Nationaal Comté Inhuldiging één centrale plaats waar informatie over alle activiteiten te vinden zou zijn. Daarvoor werd Krijn Schuurmanals projectleider aangetrokken door de Nationale Postcode Loterij die de digitale activiteiten mogelijk heeft gemaakt.

Binnen een week is mijndroomvooronsland.nl ontwikkeld en gerealiseerd. Eén van de hoofdactiviteiten was het Boek voor de Koning. Alle inwoners van het Koninkrijk werden opgeroepen hun droom voor ons land in te sturen; de 50 mooiste worden opgenomen in het boek en aangeboden aan de nieuwe Koning. Dat was de tweede opdracht voor Krijn: om deze dromen te verzamelen moest ook weer op zeer korte termijn een site worden gerealiseerd. Op deeljouwdroom.nl. konden mensen teksten, foto’s en video’s uploaden die anderen konden steunen.

Het werd een groot succes: meer dan 5.000 mensen hebben meegedaan en hun dromen zijn bijna 40.000 keer gesteund. De site is door meer dan een miljoen mensen bezocht. Op 5 september wordt het boek aan het Koninklijk paar overhandigd en tentoongesteld op Paleis het Loo. Alle Nederlanders krijgen de mogelijkheid het boek gratis te ontvangen via de boekhandels of te downloaden van mijndroomvooronsland.nl.