Miriam Pijnenburg

Brand, Marketing & Communications Manager

Over Miriam

 

miriam_5_zw2Miriam helpt organisaties en merken groeien. Verrassend, creatief, innovatief en omnichannel. Op het snijvlak van business innovatie, creatie, marketing & communicatie opereert Miriam het beste.

Vanuit een heldere focus op de business strategie en passie voor het DNA van het merk, weet zij een verfrissend, crossmediaal traject uit te rollen voor de organisatie, het team en last but not least het merk.

Daarbij weet ze de betrokken mensen en het team te enthousiasmeren, te coachen en ownership te laten nemen.

Miriam is een onderzoekende en doortastende strateeg, die -als het kan- buiten de gebaande paden treedt en de zaken creatief graag uitdaagt. Als doorvertaler van de overeengekomen strategie houdt ze continue focus op het werkbaar houden van de uitgezette strategie en is daarin praktisch perfectionistisch om het gezamenlijke doel toch weer te overtreffen. Ze is gedegen en nauwkeurig en heeft een scherp oog voor detail. Never settle for less, is dan ook een van haar overtuigingen, het kan namelijk altijd beter.

Projecten

  • Miriam heeft de afgelopen jaren projecten uitgevoerd voor oa¬†NU.nl, AutoWeek, Sanoma, Binck, Life Sciences & Health, Essent, Warsteiner, en diverse internet start-ups begeleid

Contact