Tijdens Emerce eDay op donderdag 15 september 2011 organiseerde InterimIC een VIP event voor haar belangrijkste relaties. Op het programma stonden presentaties van Pascal Finette (Mozilla Lab) en Marianne van Leeuwen. Ter afsluiting werd een borrel aangeboden in de ruimte op het dak van de Van Nelle fabriek.

Het gezamenlijk bijwonen van de key note presentatie van Pete Williams was een aardige showstarter. Zijn presentatie vindt je hier.

Vervolgens hield Pascal Finette van Mozilla Lab een zeer interessante presentatie. De werkelijke breedheid van zijn kennis bleek bij Pascal vooral tijdens de discussie na zijn presentatie, en dan zie je weer de waarde van zo’n kleine besloten sessie.  Tijdens zijn presentatie als later tijdens de borrel maakten veel gasten gebruik van de mogelijkheid om hun visie te toetsen aan die van hem.

De presentatie van Marianne van Leeuwen (Sisteract, welikefashion.com, Miepkniep) was voor vele de echte verrassing van de dag en zowel een vrolijke als een zeer prikkelende afsluiting van ons event.

De borrel was vervolgens een feestje, op die mooie plek met de zon en het goede gezelschap.

Meer foto’s op de InterimIC Facebook page.

Tot eDay 2012!