Krijn Schuurman

Projectmanager, Spreker & Consultant

Over Krijn

p1628345095-o99759633-2Krijn maakt nieuwe technologie en innovatie begrijpelijk. Het duiden van trends op het gebied van internet en ICT is zijn specialiteit. Regelmatig geeft hij zijn visie op de nieuwste ontwikkelingen op Radio1 en BNR Nieuwsradio, of als spreker bij zowel besloten als publieke bijeenkomsten en congressen. Als consultant vertaalt hij de nieuwe mogelijkheden die internet biedt voor klanten in de media, overheden en de zorg.
Na het afronden van zijn studie Techniek, Bestuur en Management in Delft was Krijn vijf jaar werkzaam als innovatie onderzoeker en werkte hij mee aan tientallen publicaties over thema’s als infrastructuurconcurrentie, breedbandinternet en gebruikersonderzoeken. In 2004 werd hij partner bij Interimic. Sinds oktober 2006 is hij managing director.

Opleiding

  • – Technische Bestuurskunde | TU Delft

Achtergrond

  • – Innovatie onderzoeker

Opdrachten

De afgelopen jaren deed Krijn projecten, adviesopdrachten, workshops, presentaties en ICT stimuleringstrajecten voor onder meer het Ministerie van Economische Zaken, mediabureau OMD, de FD Mediagroep, PCM uitgevers, UMC St Radboud, Vesteda, Delta, Nuon en de gemeenten Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

Contact