Naam: Mark de Bruin
Klant: UMC  St Radboud ziekenhuis
Project: Nieuwe website www.umcn.nl
Branche: Zorg
Functie: Projectmanager

Het UMC St Radboud wilde haar corporate website en het onderliggende Content Management Systeem (CMS) vernieuwen. Een ervaren projectmanager van InterimIC, Mark de Bruin, kreeg de opdracht samen met een webbureau een concept te ontwikkelen en deze web site te implementeren.

Mark stelde een projectplan op met een investeringsvoorstel en formeerde een projectteam; samengesteld uit eigen- en externe medewerkers. Hij schreef een pitch uit voor webbureau’s en met de winnende partij TamTam zijn vervolgens duidelijke afspraken gemaakt over realisatie en budget. De projectmanager fungeerde als liaison tussen de afdelingen ICT en Communicatie. Dit project is succesvol opgeleverd.

De nieuwe website is geïmplementeerd op een Microsoft Sharepoint 2007 Shared Service platform. De website heeft een centrale focus op de patiënt, de student en de wetenschapper. Ziektebeelden, onderzoeken en behandelingen worden in duidelijke taal aangeboden aan de patiënt, voor studenten is het cursusaanbod gestructureerd weergegeven en in de sectie wetenschap zijn de onderzoeksinstituten en publicaties gepresenteerd. De website heeft verder technische koppelingen met een HRM vacature module voor de ontsluiting van vacatures en het brochure management systeem waarmee 1000+ patiëntenbrochures op de website als download worden aangeboden.

Voor meer informatie over dit en andere projecten kunt u contact opnemen met Mark de Bruin.